Marți, 14 Mai 2024

Util

Informare - Trafic restricționat în zona străzii Aurel Vaicu

Informare - Trafic restricționat în zona străzii Aurel Vaicu

Joi, 7 decembrie 2023, în intervalul 8.00 - 17.00, va fi restricționată circulația autovehiculelor pe str. Aurel Vlaicu, tronsonul cuprins între str. Vizantea și bdul. George Coșbuc. Restricțiile de trafic sunt necesare pentru remedierea unei avarii la conducta de apă de pe str. Aurel Vlaicu, la intersecția cu bdul. George Coșbuc. Vor exista modificări și în circulația mijloacelor de transport care asigură Traseul 28.

Rute ocolitoare recomandate:

1. Str. Aurel Vlaicu – str. Cotești/str. Odobești – str. Milcov – bdul. George Coșbuc – str. Stelei;

2. Str. Aurel Vlaicu – str. Cotești/str. Odobești – str. Milcov – bdul. George Coșbuc – str. Basarabiei;

3. Str. Aurel Vlaicu – str. Nae Leonard – str. Basarabiei – bdul. George Coșbuc;

4. Str. Aurel Vlaicu – bdul. 1 Decembrie 1918 – bdul. Henri Coandă – bdul. George Coșbuc;

5. Bdul. George Coșbuc – str. Basarabiei – str. Nae Leonard.

De asemenea, joi, 7 decembrie 2023, Traseul 28 (Micro 19 - Bariera Traian) va fi deviat pe bdul. Milcov - str. Traian Vuia - str. Henri Coandă - bdul. George Coșbuc, atât la tur, cât și la retur.

Pentru fluența traficului rutier, conducătorii auto și pietonii sunt rugați să respecte semnalizarea rutieră instituită pe durata executării lucrărilor. Precizăm că semnalizarea rutieră poate suferi modificări, în funcție de natura lucrărilor. Informăm în acest sens că mutarea/deteriorarea mijloacelor de delimitare a zonelor de lucru (garduri, balize etc.), a dispozitivelor de semnalizare rutieră în general, se pedepsește conform prevederilor legislației în vigoare.

Site conceput și dezvoltat de Biroul de presă al Primăriei municipiului Galați.